Добредојдовте на страната на ИНТЕРКУЛТУРА

hello naslovna 0

Стандардни и интензивни курсеви

Стандардните курсеви за деца и за возрасни за сите странски јазици се во времетраење од максимум 4 месеци. Интензитетот на настава е два пати во неделата по 90 минути. Фондот на часови е од...

translate 0

Судски преводи

Покрај јазичните курсеви , тимот од студиото за преводи Ви нуди квалитетни и брзи писмени преводи, судски преводи на: свидетелства, дипломи, уверенија, венчаници, возачки дозволи, правни документи, патни исправи како и секој друг документ...

0

Специјализирани курсеви и деловна соработка

Специјализираните курсеви се наменети за сите оние кои сакаат да се доусовршат во една од следните области : – Хотелиерство и туризам – Економија и бизнис – Право – Човечки ресурси – Архитектура –...