Category: ДЕЛОВНА СОРАБОТКА

0

Специјализирани курсеви и деловна соработка

Специјализираните курсеви се наменети за сите оние кои сакаат да се доусовршат во една од следните области : – Хотелиерство и туризам – Економија и бизнис – Право – Човечки ресурси – Архитектура –...