Category: Курсеви

hello naslovna 0

Стандардни и интензивни курсеви

Стандардните курсеви за деца и за возрасни за сите странски јазици се во времетраење од максимум 4 месеци. Интензитетот на настава е два пати во неделата по 90 минути. Фондот на часови е од...