Јазични курсеви во странство

Наскоро ќе бидат објавени и понудите за учење

германски јазик во Виена и Берлин

француски јазик во Париз и Антиб

шпански јазик во Малага

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *