Специјализирани курсеви и деловна соработка

Специјализираните курсеви се наменети за сите оние кои сакаат да се доусовршат во една од следните области :

– Хотелиерство и туризам
– Економија и бизнис
– Право
– Човечки ресурси
– Архитектура
– и други области по ваше барање
бизнис англиски

Часовите за овие курсеви можат да се одржуваат и во просториите на самата компанија односно институција чии вработени имаат потреба да следат стандарден или интензивен специјализиран курс. Планот и програмата за оваа јазична обука се прави според барањата.

 

ЈАЗИК

СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ КУРСЕВИ

ИНТЕНЗИТЕТ ВРЕМЕТРАЕЊЕ

ПЕРИОД НА УПИС

ЦЕНА

МЕСЕЧНА РАТА

Деловен англиски (потребно е претходно познавање на ниво: Pre-Intermediate Level)

стандарден

2 x 90 мин

4 месеци

(може да трае и подолго во зависност од нивото што кандидатите сакаат да го постигнат)

Во текот на целата година 7200 ден

1800 ден

Подготовkа за TOEFEL , IELTC, FCE …

можност за индивидуална настава

По договор со професорите

Деловен француски (потребно е претходно познавање од минимум А2 ниво)

стандарден

2 x 90 мин

4 месеци

7200 ден

1800 ден

[metaslider id=48]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *